Η θεά που λέει ότι έκανε one-night stand με τον Νεϊμάρ! (pics & video)

Η Φλέισλεϊν, η οποία πήρε μέρος στο βραζιλιάνικο Big Brother, υποστήριξε ότι τον Οκτώβριο του 2016 έκανε… ξεπέτα με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν προλαβαίνει να… μπλέκει σε εξωαγωνιστικές περιπέτειες ο Νεϊμάρ. Η Φλέισλεϊν, τραγουδίστρια και μοντέλο που πήρε μέρος στο βραζιλάνικο Big Brother, υποστήριξε ότι τον Οκτώβριο του 2016 έκανε… ξεπέτα με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος τότε έπαιζε ακόμα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Νέι απάντησε με μια ανάρτηση όπου έγραφε «γελάω για να μην κλαίω», υποστηρίζοντας ξεκάθαρα ότι όσα είπε η Φλέισλεϊν ήταν ψέματα. Η σεξοβόμβα, όμως, δεν έμεινε εκεί, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση.

«Θα πω μόνο ένα πράγμα: Είμαι αρκετά γυναίκα για να παραδέχομαι τι κάνω. Είμαι πολύ διαφανής και δεν έχω δέσμευση με κανέναν ώστε να πω ψέματα. Ήταν μόνο μια συνάντηση. Νεϊμάρ, δεν έχεις να ντραπείς για κάτι. Θα με πουν ψεύτρα απλά και μόνο επειδή εσύ είσαι ο Νεϊμάρ και εγώ δεν είμαι κανένας; Τώρα ντρέπομαι εγώ που συνευρέθηκα μαζί σου» δήλωσε.

Το αστείο, όμως, είναι ότι τα λεγόμενα της Φλέισλεϊν βρήκαν στήριγμα και από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος απευθυνόμενος στον Νεϊμάρ είπε ότι «άρχισα να βγαίνω μαζί της μερικούς μήνες αφότου «βρέθηκε» μαζί σου και ήμουν εγώ αυτός που έσβησε την μεταξύ σας συνομιλία και τον αριθμό του κινητού σου. Εκείνη δεν λέει ψέματα και δεν έχει καμία ανάγκη να πει ψέματα».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy