Νοσηλευτής στη Λεμεσό βιντεογραφούσε συναδέλφους την ώρα που άλλαζαν τα ρούχα τους

Μία πολύ σοβαρή υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού, με νοσηλευτή ο οποίος φέρεται να βιντεογραφούσε άλλους συναδέλφους του την ώρα που άλλαζαν ρούχα στα αποδυτήρια του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου όπου εργάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από τον Διευθυντή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ιδιωτικού Νοσοκομείου στη Λεμεσό, μετά από παράπονα που δέχθηκε ο ίδιος από άλλους νοσηλευτές του νοσηλευτηρίου.

Όπως αναφέρθηκε, οι εργαζόμενοι του ανέφεραν ότι αντιλήφθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις ότι στην αλλαγή της βάρδιας και ενώ άλλαζαν τα ρούχα τους, ο εν λόγω νοσηλευτής και συνάδελφός τους, τους βιντεογραφούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκαν, εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο να εξέχει από το τσαντάκι του με την κάμερα να καταγράφει την ώρα που αυτοί έβγαζαν τα ρούχα τους.

Ο εν λόγω νοσηλευτής συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από τις αρχές και ανακρινόμενος παραδέχθηκε την διάπραξη του αδικήματος, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του παραλήφθηκε το κινητό του τηλέφωνο και αυτός τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγη: omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy