“Αν ήταν πρώτος θα τα δεχόταν όλα ο Χαμπουλάς, χωρίς αμβιβολία”

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους στις δηλώσεις του σήμερα(6/5) στον Super Sport FM 104.0  σχολίασε τις τοποθετήσεις και την στάση που τηρεί ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλάς ως προς την απόφαση, για την συνέχιση ή όχι του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Η πρόταση μου είναι γνωστή εδώ και δύο μήνες. Τόνισα ότι το πιο δίκαιο είναι να τερματιστεί το πρωτάθλημα και να αποζημιωθούν οι ομάδες που έχουν ελπίδες μαθηματικές να βγουν Ευρώπη.
Ο Ευγένιος Χαμπουλάς κάνει τους σχολιασμούς του αρχίζοντας από το γεγονός πως είναι δεύτερος στην βαθμολογία και ισοβαθμεί με την Ομόνοια που είναι στην πρώτη θέση.

Αν ήταν πρώτος θα τα δεχόταν όλα και αν ήταν 5ος ή 6ος θα συμφωνούσε με αυτά που λέω εγώ.
Τώρα, το ποσοστό και το ποσό αποζημίωσης, δεν το συζήτησε κανείς. Ο κύριος Χαμπουλάς με λίγα λόγια είπε, «δεν με ενδιαφέρει ας κουρεύκεστε». Αυτό που θέλω να του πω, είναι να πάει αρκετά πίσω στην ιστορία να δει πως αντιμετωπίστηκε η ομάδα του από τη Λεμεσό. Αν είναι γνώστης της ιστορίας της Ανόρθωσης θα ξέρει. Το πιο σημαντικό για όλους και ιερό είναι η ζωή και ο άνθρωπος”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy