Προσοχή! Πλαστά 50ευρα κυκλοφορούν στην αγορά (pics) 

Μικρός αριθμός πλαστών χαρτονομισμάτων του Ευρώ έχει εντοπιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις συναλλαγές του.

Πρόκειται για πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία φέρουν τον ίδιο σειριακό αριθμό «PB0696643999»  και φωτογραφία τους δίνεται στη δημοσιότητα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο άλλα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα να φέρουν διαφορετικό σειριακό αριθμό ή να είναι διαφορετικής χρηματικής αξίας.

Παρά το ότι ο αριθμός των παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων που έχουν εντοπιστεί είναι μικρός, η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι προσεκτικό στις καθημερινές συναλλαγές και αγοραπωλησίες του.

Περαιτέρω, καλεί το κοινό σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό οτιδήποτε το ύποπτο, να επικοινωνεί με την Αστυνομία στο τηλέφωνο 1460 της Γραμμής Επικοινωνίας του Πολίτη ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Πηγή: omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy