Ο Ντιμπάλα ανάρρωσε από τον κορονοϊό

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει ανακάμψει πλήρως από τον COVID-19 και οι τελευταίες δοκιμές του αποδείχθηκαν αρνητικές, οπότε μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του.

Ο Αργεντινός διεθνής άσος ήταν ο τρίτος παίκτης της «Βέκια Σινιόρα» που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό τον Μάρτιο, μετά τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μπλεζ Ματουιντί.

Ωστόσο, ενώ ο Ρουγκάνι και ο Ματουιντί έλαβαν το «Ο.Κ.» στις 15 Απριλίου, ο Ντιμπάλα χρειάστηκε να περιμένει περισσότερο προκειμένου να απομακρυνθεί πλήρως ο ιός.

Η Γιουβέντους δημοσίευσε ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα (6/5), επιβεβαιώνοντας ότι ο επιθετικός της είχε υποβληθεί σε διπλό τεστ το οποίο έδωσε αρνητικό αποτέλεσμα. Επομένως, είναι πλήρως θεραπευμένος και μπορεί να αφήσει την απομόνωση, επιστρέφοντας σύντομα στην προπόνηση σύντομα.

«Το πρόσωπό μου τα λέει όλα, επιτέλους θεραπεύθηκα από το COVID-19!», έγραψε ο «Λα Χόγια» στο λογαριασμό του στο Instagram, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy