Μέτρα στήριξης των μικρών επιχειρήσεων από το Facebook

Πλέον ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να δημιουργήσει έναν προσωπικό έρανο για την επιχείρησή του στο Facebook

Το Facebook έχοντας πλήρη επίγνωση ότι πολλές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα οι πιο μικρές, έχουν επηρεαστεί από το παγκόσμιο ξέσπασμα του COVID-19 προχωρά στην ανακοίνωση μέτρων στήριξης αυτών των μικρών επιχειρήσεων.

Η ομάδα του Facebook έχει ακούσει τις επιχειρήσεις, ώστε να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες τους και εργάζεται συνεχώς προκειμένου να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη, η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτές. Για να επιτύχει αυτόν το σκοπό, ανακοινώνει την Δυνατότητα Συγκέντρωσης Χρημάτων.

Από σήμερα, ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί πλέον να δημιουργήσει έναν προσωπικό έρανο για την επιχείρησή του στο Facebook και να ζητήσει υποστήριξη από τους πιστούς πελάτες του στη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου. Επιπλέον, τώρα αυτό επεκτείνεται και στους χρήστες, που έχουν πλέον τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν χρήματα για τοπικές επιχειρήσεις που επηρεάζονται από το COVID-19.

Τα εργαλεία συγκέντρωσης χρημάτων του Facebook διευκολύνουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συγκεντρώσουν χρήματα για τις κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν απευθείας στο Facebook. Μέχρι πρότινος, οι επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες αυτές, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλές ΜμΕ κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης του COVID-19, το Facebook θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να υποστηρίξουν τις αγαπημένες τους επιχειρήσεις ή να επιτρέψουν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να ξεκινήσει μια συγκέντρωση χρημάτων στο Facebook.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι άνθρωποι, παγκοσμίως, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 65 εκατομμύρια δολάρια για εράνους που σχετίζονται με το COVID-19 από τον Ιανουάριο του 2020 στο Facebook και το Instagram, πάνω από τις μισές από αυτές τις δωρεές είναι λιγότερα από 25 δολάρια.

Η διαδικασία για να δημιουργήσετε έρανο για την επιχείρησή σας ή για να υποστηρίξετε μια τοπική επιχείρηση, είναι αρκετά απλή ακολουθώντας ορισμένα βήματα: α) Ανοίγετε τον λογαριασμό σας στο FB β) Κάντε κλικ στο “Δυνατότητα Συγκέντρωσης Χρημάτων ” στο αριστερό μενού των Ενημερώσεων γ) Κάντε κλικ στο “προσωπική συγκέντρωση χρημάτων” και επιλέξτε την κατηγορία και την επιχείρηση δ) Προσθέστε μια φωτογραφία εξωφύλλου και συμπληρώστε λεπτομέρειες σχετικά με τον έρανο, π.χ. χρόνο, προϋπολογισμό, περιγραφή. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός εράνου, εδώ.

Προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης διαφάνεια, το Facebook έχει θέσει συγκεκριμένες οδηγίες για τη διαδικασία και τις κατηγορίες. Οι έρανοι θα πρέπει να περιγράφουν με ακρίβεια και ειλικρίνεια τον σκοπό δημιουργία τους και να παρέχουν αρκετές πληροφορίες, ώστε το Facebook και άλλοι χρήστες να μπορούν να κατανοήσουν με σαφήνεια πώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν. Το Facebook θα συνεχίσει να επεκτείνει τις κατηγορίες των σκοπών για να επιτρέψει σε περισσότερα άτομα να υποστηρίξουν επιχειρήσεις που επηρεάζονται από το COVID-19.

Οι μικρές επιχειρήσεις αποτελούν τον καρδιακό παλμό των κοινοτήτων τους και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το Facebook έχει δημιουργήσει εργαλεία για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να παραμείνουν συνδεδεμένες και κοντά στους πελάτες τους. Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαλεία FB Business, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η Sheryl Sandberg, Επιχειρησιακή Διευθύντρια του Facebook, τόνισε ότι “η πανδημία του COVID-19 έχει πλήξει τις μικρές επιχειρήσεις παντού στον κόσμο. Ξαφνικά και χωρίς δική τους υπαιτιότητα, πολλοί επιχειρηματίες πλέον δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ για άλλους κάτι τέτοιο έχει γίνει πολύ πιο δύσκολο, διότι οι πελάτες κάνουν το σωστό και μένουν στο σπίτι. Το Facebook έχει δεσμευτεί να τους βοηθήσει”.

naftemporiki.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy