“Η κάθε ποδοσφαιρική ομάδα μπορεί να αρχίσει προπονήσεις τηρώντας τα διατάγματα που Υπουργού Υγείας”

Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε σήμερα(6/5) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, για το θέμα των προπονήσεων των ομάδων, αναφορικά και με επιστολές που έχουν αποστείλει, η Ανόρθωση στο Υπουργικό Συμβούλιο και η ΚΟΠ στον Υπουργό Υγείας. Οι τοποθετήσεις του κ. Κούσιου:

«Έχω ενημέρωση για το θέμα από σχετικά δημοσιεύματα. Τα μέτρα χαλάρωσης όπως ανακοινώνονται αφορούν όλους, αν αυτά επιτρέπουν σε κάποια ομάδα να αρχίσει τις προπονήσεις και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό , είναι στην αρμοδιότητα της κάθε ομάδας. Άλλα θέματα που αφορούν στο ποδόσφαιρο, η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρεμβαίνει στις αρμοδιότητες της ΚΟΠ. Απ’ ότι έχω διαβάσει στον τύπο, η ΚΟΠ έχει συγκαλέσει μια γενική συνέλευση για να ληφθούν τελικές αποφάσεις. Το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η υγεία και η ασφάλεια των συμπολιτών μας και τα μέτρα που λήφθηκαν είναι όλα προς αυτό τον σκοπό. Με βάση λοιπόν τα μέτρα χαλάρωσης που υποδεικνύουν και οι ειδικοί, μέσα σε αυτά τα πλαίσια η κάθε ποδοσφαιρική ομάδα μπορεί να αρχίσει προπονήσεις τηρώντας τα διατάγματα που Υπουργού Υγείας».

Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει πως οι προπονήσεις αρχίζουν από τις 18 Μαΐου, με όλους να κρατούν αποστάσεις, να απαγορεύονται οι επαφές και να μην επιτρέπεται η χρήση γυμναστηρίων και αποδυτηρίων, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy