Από τον Απόλλωνα, στον Ολυμπιακό και τώρα Ιταλία η Ζακχαίου

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Πειραιώς η Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια βολειμπολίστρια ανοίγει τα φτερά της για το πιο ψηλό επίπεδο και το πρωτάθλημα Ιταλίας. Από τον Απόλλωνα στον Ολυμπιακό και τώρα στην Κούνεο Ιταλίας.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Νέο δίδυμο κεντρικών θα έχει τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός αφού μετά την Τζίνα Λαμπρούση αποχωρεί και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Η Κύπρια πανήψηλη (1,92) βολεϊμπολίστρια ξεχώρισε τα τελευταία τρία χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Η 21χρονη παίκτρια δέχτηκε πρόταση από την ιταλική Κούνεο και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Εκεί θα βρει την Όλγα Στράντζαλη που πριν λίγες μέρες αποχαιρέτησε τη Λεγκονόβο. Είναι η δεύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό μετά από εκείνη την Τζίνας Λαμπρούση που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στη γαλλική Μιλούζ.

Αν συνυπολογίσει κανείς και την επιθυμία της Λαζάρεβιτς να βάλει άνω τελεία στην καριέρα της για να γίνει μητέρα, τότε τη νέα σεζόν η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει αλλάξει σχεδόν τη μισή της επτάδα. Από εκεί και πέρα για την αντικατάσταση της Ζακχαίου και της Λαμπρούση ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην ελληνική αγορά.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy