“Ο Άρης έχει μία ιστορία 90 χρόνων, δεν χρειαζόμαστε μαθήματα από κανένα”

Ο κ. Κυριάκος Χατζηκυριάκος, μίλησε σήμερα(5/5) στον Super Sport FM 104.0 σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα και τις δηλώσεις που έγιναν προς πλευράς Άρη.

Αναλυτικά:

Για την ανακοίνωση του Άρη:«Εμείς λέμε την δική μας η άποψη. Τα λέει όλα αυτή η ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα ο καθένας. Είχαμε και κάποια σχόλια ειρωνικά σχόλια από θέσεις ομάδων σε μέσα ενημέρωσης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Άρης έχει μία ιστορία 90 χρόνων. Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα από κανένα. Αν κοιτάξετε την ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη. Αν σε κάποιους δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Ξαναλέω πως είναι ξεκάθαρη η θέση μας για αυτό και βγάλαμε αυτή την ανακοίνωση».

Για το πώς θα κινηθεί ο Άρης:«Απομένουν 8 αγωνιστικές για να παλέψει κάθε ομάδα να ανέβει ή να μείνει στην κατηγορία. Εφόσον η ΟΥΕΦΑ είπε, «αν κάποιοι νιώθουν αδικημένοι να διεκδικήσουν αυτά που θεωρούν», ναι εμείς θα προσφύγουμε», ανέφερε και στη συνέχεια για τις εξελίξεις και τη λήψη αποφάσεων είπε:

«Παρακολουθούμε τα γεγονότα όμως γνωρίζουμε ότι δεν είναι στο χέρι μας να λάβουμε απόφαση. Εμείς λέμε τις απόψεις μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να αναμένουμε την απόφαση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy