“Υπογράφω, το τένις θα γυρίσει Ιανουάριο του 2021”

Πεπεισμένος ότι το τένις θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2021, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στην ΑΒC, ο Ράφα Ναδάλ.
«Ελπίζω να παίξω το συντομότερο δυνατό. Αλλά εγώ, κάνοντας μια λογική συλλογιστική, βλέπω τα εξής: ταξιδεύουμε κάθε εβδομάδα από το ένα μέρος στο άλλο, μένουμε σε ξενοδοχεία,  βρισκόμαστε σε αεροδρόμια, σε διαφορετικά μέρη … Για μένα, αν μου δώσετε ένα έγγραφο που λέει ότι τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεκινήσει μια κανονική σεζόν, το υπογράφω τυφλά», είπε χαρακτηριστικά.
«Το άθλημά μας είναι παγκόσμιο, ενέχει πολλούς κινδύνους σε κατάσταση πανδημίας όπως αυτή που βιώνουμε τώρα. Και είναι καιρός να είμαστε υπεύθυνοι, να είμαστε ασφαλείς για να κάνουμε αυτό που κάναμε πριν. Υπάρχουν πολλά προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα, ο αθλητισμός κινείται πολύ, αλλά θα είναι δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεκινήσει το 2021, θεωρώ το 2020 πολύ περίπλοκο», πρόσθεσε.

«Νιώθω ότι χάνουμε ένα χρόνο της ζωής μας. Και σε ηλικία 33-34 ετών, είναι πολύ πιο πολύτιμος από τους 20, γιατί εκεί έχετε πολύ περισσότερα μπροστά», συμπλήρωσε ο Ναδάλ που στο Ακαπούλκο  κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο, Νο 85 στην καριέρα του.

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στην El Pais, ο διάσημος Ισπανός, είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή η κρίση μας έχει ξεπεράσει όλους, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μία υπέροχη χώρα.  Η οικονομική κατάσταση σε δραστηριότητες, όπως ο τουρισμός, δεν θα μπορεί να σωθούν. Ο κόσμος βιώνει μια πανδημία, οπότε οι άνθρωποι δεν μπορούν να ταξιδέψουν και αυτό είναι μια αναπόφευκτη κατάσταση, αλλά καταλαβαίνω ότι στο επίπεδο της σωτηρίας ζωών τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά. Εάν είχαν ληφθεί προληπτικά μέτρα νωρίτερα, όλα τα ακραία μέτρα που λάβαμε αργότερα θα είχαν αποφευχθεί».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy