Η LaLiga περιμένει 25-30 κρούσματα από τις εξετάσεις

Μεταξύ 25 και 30 ποδοσφαιριστών που είναι ασυμπτωματικοί, θα είναι τα θετικά κρούσματα που περιμένει  η LaLiga,  σύμφωνα με το La Partidazo του COPE, στα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των ομάδων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Ένας υπολογισμός που βασίζεται στη διείσδυση του ιού στην Ισπανία σε σύγκριση με το Bundesliga. Μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, σε 48 ώρες, οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν την πρώτη φάση της προπόνησης, ατομικά. Στο γερμανικό πρωτάθλημα υπάρχουν 10 θετικά από τα 1.724 τεστ που έχουν διεξαχθεί μεταξύ παικτών, τεχνικών, φυσιοθεραπευτών και ατόμων κοντά στις ομάδες.

Όλοι βρίσκονται θετικοί θα πρέπει να απομονωθούν για δύο εβδομάδες και η επιστροφή του στην προπόνηση θα αναβληθεί τουλάχιστον 15 ημέρες εν αναμονή νέου ελέγχου μετά από αυτήν την περίοδο. Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί ο αριθμός των γενικών θετικών κρουσμάτων θα είναι γνωστός, χωρίς όμως περαιτέρω αναφορές, λόγω του νόμου περί προστασίας δεδομένων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy