Επιστολή παικτών Νέας Σαλαμίνας, θέλουν επανεκκίνηση του πρωταθλήματος!

Mέσω ανάρτησής του στα social media, ο Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου παραθέτει επιστολή 16 ποδοσφαιριστών προς τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας:

“Προς διοίκηση Νέας Σαλαμίνας

Αγαπητοί κύριοι,

Αυτή η επιστολή ετοιμάστηκε κι εγκρίθηκε από 16 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας για να σας ενημερώσουμε ότι ποτέ δεν είπαμε ότι δεν θέλουμε να μην επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν μας αρέσει να είμαστε εκτός δράσης, όχι μόνο γιατί αγαπάμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά και γιατί χωρίς προπονήσεις και παιχνίδια βάζουμε σε κίνδυνο τις καριέρες μας.

Kαι αυτός είναι ακριβώς ο λόγος γιατί από την πρώτη κιόλας μέρα που τα παιχνίδια αναβλήθηκαν, ποτέ δεν ξεκουραστήκαμε. Η περίοδος από τα μέσα Μαρτίου μέχρι και σήμερα δεν ήταν διάλειμμα για εμάς. Κάθε μέρα ακολουθούσαμε τις οδηγίες των προπονητών μας και των προπονητών φυσικής κατάστασης για να δουλεύουμε και να προπονούμαστε στο σπίτι. Η ευχή μας, όπως και η ελπίδα μας, είναι να επιστρέψουμε στη δράση το συντομότερο δυνατόν και όσο το δυνατόν πιο γυμνασμένοι κι έτοιμοι.

Εμπιστευόμαστε τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των ειδικών της και είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με την απόφασή τους να επιτρέψουν τις προπονήσεις και τα παιχνίδια τις προσεχείς εβδομάδες.

Από 16 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy