Αρνητικοί στον κορονοϊό όλοι οι παίκτες του Ατρομήτου

Tα αποτελέσματα των τεστ για κορονοϊό, στο οποίο είχε υποβάλλει όλους τους ποδοσφαιριστές του, έλαβε ο Ατρόμητος την Τρίτη (5/5). Καθώς όλα ήταν αρνητικά, το τεχνικό τιμ έλαβε το «πράσινο φως» για επιστροφή στις προπονήσεις, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (6/5). Οι παίκτες του Ατρομήτου θα χωριστούν σε γκρουπ των τεσσάρων-πέντε ατόμων. Σήμερα, Τρίτη (5/5) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, μέσω τηλεδιάσκεψης!

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου αναφέρει: 

«Το πρωί της Τρίτης το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού που έγιναν σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, στελέχη και εργαζόμενους. Όλα τα τεστ είναι αρνητικά οπότε από αύριο ξεκινούν και πάλι προπονήσεις στο Μαζαράκη.

Η μικρή καθυστέρηση έκδοσης των αποτελεσμάτων οδήγησε στην παράταση επανεκκίνησης των προπονήσεων για μια μέρα χωρίς να παρθεί κανένα ρίσκο και με την ανάγκη σιγουριάς για την ασφάλεια όλων των ανθρώπων της ομάδας.

Για σήμερα, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση με τηλεδιάσκεψη όπως συνέβαινε και όλο το προηγούμενο διάστημα και από αύριο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο για προπονήσεις σε γκρουπ 4-5 ατόμων.

Όπως έχουμε επαναλάβει oι προπονήσεις και η εργασία όλων στο προπονητικό κέντρο θα τελείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με όλες τις προβλεπόμενες υποδείξεις από Κυβέρνηση και Super League».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy