ΣΟΚ στην Bundesliga με 10 θετικά κρούσματα

Σοκ επικρατεί στο γερμανικό ποδόσφαιρο καθώς μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν παίκτες και τεχνικό σταφ των 36 ομάδων της Λίγκας, επιβεβαιώθηκαν δέκα κρούσματα και αυξάνεται η πίεση εν μέσω της επικείμενης επανέναρξης.

Δεν λέει να κοπάσει ο «σεισμός» στην Bundesliga από τα κρούσματα κορονοϊού που προκύπτουν τις τελευταίες μέρες. Μετά τα τρία μέλη της Κολωνίας που έδειξαν θετικοί, η διαδικασία των τεστ στην οποία υποβλήθηκαν και οι 36 σύλλογοι της Λίγκας τη Δευτέρα (4/5) έβγαλε απολογισμό 10 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Ανάμεσα σε όσους εξετάστηκαν περιλαμβάνονται οι παίκτες, τα μέλη του προπονητικού σταφ και οι φυσιοθεραπευτές, με τον συνολικό αριθμό των τεστ να ανέρχεται στα 1.724. Την ίδια ώρα, η DFL ανακοίνωσε πως θα υπάρξει νέο κύμα διαγνώσεων εντός της εβδομάδας για να ισχυροποιηθεί ο έλεγχος.

Μεταξύ άλλων, η DFL επιβεβαίωσε ότι τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό θα μείνουν καραντίνα στο σπίτι τους για 14 ημέρες, ενώ οι ομάδες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις, πάντα εφαρμόζοντας το πολύ αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής που έχουν υποσχεθεί ότι θα τηρούν κατά γράμμα.

Πέραν των δύο τεστ την εβδομάδα, τα οποία θα διεξάγονται κατ’ εξακολούθηση πριν και μετά την επικείμενη επανέναρξη, η Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας έχουν καταστήσει επιτακτικό μέτρο στους συλλόγους την διεξαγωγή προπονητικού camp σε απομονωμένη τοποθεσία, μέτρο που ήδη συμφώνησε να ακολουθήσει η Κολωνία.

gazzetta.g

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy