Μείνετε όσο πιο μακριά γίνεται από το ποδόσφαιρο μας… μπείτε σε καραντίνα!!!

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, δεν μας φτάνει ο κορωνοϊός που ήρθε και μας πήρε τη ζωή για ενάμιση μήνα κλειδώνοντας στο σπίτι, μας κόβεται και ότι αγαπάμε, κάτι που περιμέναμε τόσο καιρό να έρθει… το ποδόσφαιρο.

Δεν μας φτάνει η καραντίνα, που ένας Θεός ξέρει πως την περάσαμε και από σήμερα σιγά-σιγά αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα και μακάρι να τα καταφέρουμε, μας κόβεται οριστικά ότι αγαπάμε και λησμονούσαμε να ‘ρθει.

Κάποιοι για τα αλλότρια σας συμφέροντα βάζετε λουκέτο σε κάτι που περιμέναμε να ξαναρχίσει με μεγάλο καημό, για να γλυκάνει λίγο τη ζωή μας που ξεχάσαμε πως έχουμε με όλα αυτά που ζούμε το τελευταίο καιρό.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά μας αποδείξετε πως δεν αγαπάτε το ποδόσφαιρο αυτό κάθε αυτό, αλλά αγαπάτε αυτά που που βγάζετε από αυτό. Ούτε που σας ενδιαφέρει αν κάποιοι συνάνθρωποι μας θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη διακοπή του πρωταθλήματος και πόσοι επηρεάζονται οικονομικά, εσείς να την έχετε καλά.

Αυτό που χρειάζεστε κάποιοι από εσάς είναι να μπείτε σε καραντίνα και να μείνετε όσο ποιο μακριά γίνεται απ’ το ποδόσφαιρο μας, μόνο έτσι μπορεί να γεννηθεί η ελπίδα και να έχουμε ξανά πίσω αυτό που αγαπήσαμε, όπως το αγαπήσαμε.

 

Ένας ρομαντικός του ποδοσφαίρου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy