ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΪΟΥ 2020

Ο Δήμος Λεμεσού σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών ανακοινώσεων και σε εναρμόνιση με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, ενημερώνει τους δημότες του για εφαρμογή των ακόλουθων ρυθμίσεων, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.

 

  1. Όλες οι δημοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης του κοινού (συμπεριλαμβανομένου του Ταμείου) λειτουργούν πλήρως. Εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τα πάρκα (συμπεριλαμβανομένης της Επίχωσης), οι παιδότοποι, ο Δημόσιος Κήπος, τα θέατρα, μουσεία και πολιτιστικές στέγες. Επιτρέπεται η πρόσβαση σε πεζόδρομους και πεζόδρομους εντός πάρκων μόνο για σκοπούς ατομικής άθλησης (μέχρι 2 άτομα).
  2. Η προσέλευση και διακίνηση του κοινού στα γραφεία του Δήμου θα γίνεται κατά ελεγχόμενο τρόπο. Όσοι επισκέπτονται τα γραφεία του Δήμου θα πρέπει να φέρουν προστατευτική μάσκα, να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο στα γραφεία και να συμμορφώνονται με τις σχετικές οδηγίες.
  3. Για αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης, καλείται το κοινό να περιορίσει στις απόλυτα αναγκαίες τις επισκέψεις του στα γραφεία του Δήμου και να εξυπηρετείται τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 77777788 είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.
  4. Η υποβολή αιτήσεων και η παραλαβής αδειών από το Τεχνικό Τμήμα θα γίνεται αφού προηγουμένως γίνει σχετική τηλεφωνική συνεννόηση στα τηλέφωνα:
  • Αιτήσεις για Πολεοδομικές Άδειες 25884318
  • Αιτήσεις για Άδειες Οικοδομής,

Πιστοποιητικά Τελικής Έγκρισης

Έκδοση Πολεοδομικών Αδειών            25884358, 25884365

  • Αντίγραφα Σχεδίων 25884342
  • Έκδοση Αδειών Οικοδομής 25884316

Αναλυτικότερα στοιχεία καταγράφονται σε σχετική ανακοίνωση του Τεχνικού Τμήματος του Δήμου.

  1. Όλοι οι Δημοτικοί χώροι στάθμευσης θα παραμένουν καθημερινά ανοικτοί.
  2. Η Λαϊκή Αγορά παρά την οδό Λέλλας Καραγιάννη («Παζαράκι») θα επαναλειτουργήσει στη βάση κανονισμών και μέτρων ασφαλείας που θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

 

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους δημότες να συνεχίσουν να επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες και αποφάσεις των Αρχών, ώστε με υπομονή και ψυχραιμία να επανέλθουμε σε συνθήκες ομαλότητας.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy