Η Ομοσπονδία ενέκρινε το αίτημα για τελικό με κόσμο!

Το αίτημα που έστειλαν Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ έγινε δεκτό από την ισπανική Ομοσπονδία κι έτσι ο τελικός του Copa Del Rey πρόκειται να διεξαχθεί με κόσμο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

«Πράσινο φως» στη διεξαγωγή του τελικού του Copa Del Rey με κόσμο στις εξέδρες έδωσε η ισπανική Ομοσπονδία.

Μετά το αίτημα που απέστειλαν ως κοινό μέτωπο οι δύο φιναλίστ, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ, η πλευρά της RFEF απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στην οποία συναισθάνθηκε την επιθυμία των συλλόγων και δέχτηκε να γίνει ο ορισμός του τελικού σε ημερομηνία που οι υγειονομικές συνθήκες θα επιτρέπουν την είσοδο του κοινού στο γήπεδο.

Για να καταστεί αυτό εφικτό, η Ομοσπονδία διαβεβαίωσε πως θα δοθεί διορία μέχρι και τον τελικό της σεζόν 2020/2021, προκειμένου να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα διεξαγωγής του με κόσμο, σαν «αληθινή γιορτή του ισπανικού ποδοσφαίρου».

Σημειώνεται ότι το αρχικό πλάνο προέβλεπε τελικό στις 18 Απριλίου, ο οποίος εύλογα αναβλήθηκε και έκτοτε η πρόθεση της Ομοσπονδίας ήταν να ορίσει το παιχνίδι για τα τέλη Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση.

RFEF

@rfef

COMUNICADO OFICIAL | La RFEF comparte el deseo de Athletic Club y la Real Sociedad de disputar la Final de la Copa de SM el Rey cuando las circunstancias sanitarias y deportivas permitan que sea abierta al público y con la presencia de ambas aficiones.

🔗 https://bit.ly/Comunicado0405 

Προβολή εικόνας στο Twitter

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy