“Η κυβέρνηση της Ιταλίας δεν μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα”

Ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, Ιγκλι Τάρε, υποστήριξε πως η κυβέρνηση της Ιταλίας δεν μπορεί να βάλει «STOP» στο πρωτάθλημα της χώρα και πως όλες οι ομάδες ανυπομονούν για την επανέναρξη της Serie A.

Η ιταλική κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες έδωσε το «ok» στις ομάδες ώστε να επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις και να προετοιμαστούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία όπου οι ομάδες θα δώσουν και πάλι αγώνες για τη Serie A.

«Ακουσα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να μην ολοκληρωθεί, μετά από εισήγηση της ιταλικής κυβέρνησης. Η FIFA και η UEFA έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρωθούν. Μπορούμε να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα μας τον Ιούνιο και να το ολοκληρώσουμε μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες πριν είχε εκδοθεί μια εντολή για να αρχίσει το πρωτάθλημα σύντομα Η ιδέα ότι ο Λάτσιο πιέζει για να συνεχίσει το πρωτάθλημα έχει μεταφραστεί με αρνητικό τρόπο. Ολα τα έχουμε κερδίσει στο γήπεδο, το μονοπάτι παραμένει μακρύ και θεωρητικά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παρουσία μας στο Europa League. Για εμάς, πρέπει να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα στο σύστημα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ήμασταν από τους πρώτους που συμμορφώθηκαν με όλες τις εντολές της κυβέρνησης. Σεβόμαστε τα πάντα».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy