Εάν η Νιούκαστλ θέλει τον Ποτσετίνο, θα πληρώσει 12,5 εκατ λίρες στην Τότεναμ

Σε περίπτωση που ο Μαουρίτσο Ποκετίνο προσληφθεί από τη Νιούκαστλ τον Μάιο, η Τότεναμ θα λάβει 12,5 εκατ. λίρες. Εάν περιμένουν τον Ιούνιο, το ποσό θα είναι μηδενικό.

Οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται να εφορμήσουν στην Premier League μέσω της Νιούκαστλ και σκοπεύουν να ρίξουν πάρα πολύ χρήμα στην αγορά. Η Νο1 κίνηση που θέλουν να κάνουν, είναι να αντικαταστήσουν τον Στιβ Μπρους και να πάνε στο υψηλότερο προπονητικό επίπεδο. Ο βασικός στόχος τους είναι ο Μαουρίτσο Ποκετίνο, αλλά εκεί υπάρχει ένα πρόβλημα, το οποίο βέβαια δεν θα εμποδίσει τους πάμπλουτους επενδυτές.

Εάν συμφωνήσουν με τον Αργεντινό τεχνικό και τον προσλάβουν μέσα στον Μάιο, θα πρέπει να πληρώσουν 12,5 εκατ. λίρες στην Τότεναμ. Είναι η αποζημίωση που έλαβε με την απόλυσή του τον Νοέμβριο ο Ποτσετίνο, με την υποχρέωση να μην καθίσει σε άλλον πάγκο για το ακόλουθο εξάμηνο. Οπότε, εάν περιμένουν για πρόσληψη τον Ιούνιο, δεν θα πληρώσουν ούτε σεντ, παρά μονάχα τον παχυλό μισθό που αναμένεται να του δώσουν.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy