Πανέτοιμη και ενισχυμένη η ΑΕΚ για το restart

Τα Σπάτα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν ξανά προπονήσεις, ενώ τρεις παίκτες που έλειψαν είναι ετοιμοπόλεμοι.

Τα Σπάτα θα αποκτήσουν και πάλι ζωή. Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό και αν πάνε όλα καλά, τότε από την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα αρχίσουν οι προπονήσεις σε γκρουπ.

Το προπονητικό κέντρο έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση και είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους «κιτρινόμαυρους», που πιθανότατα θα γυμνάζονται σε πέντε γκρουπ των έξι παικτών ξεκινώντας από το πρωί και φτάνοντας μέχρι το μεσημέρι.

Αρχικά οι παίκτες θα κάνουν ντους σπίτι τους, ενώ στην πορεία και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης με την πανδημία στην Ελλάδα εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι προπονήσεις θα γίνουν πιο… κανονικές.

Στην ΑΕΚ το κίνητρο είναι υψηλό για την δεύτερη θέση στα playoffs και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ταυτόχρονα, η ομάδα στην επανέναρξη, αν με το καλό αυτή έρθει, θα παρουσιαστεί ενισχυμένη σε σχέση με τα προ κορωνοϊού δεδομένα, αφού οι Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Ολιβέιρα είναι πλέον καλά.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy