Βρήκε λύση για τους δικαιούχους με λάθος τραπεζικά στοιχεία το Υπ. Εργασίας, πως θα πληρωθούν

Με έκδοση κυβερνητικών επιταγών, προχωρεί το υπουργείο εργασίας για τους δικαιούχους για τους οποίους δεν έχει γίνει κατορθωτό να επιβεβαιωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός που δήλωσαν, καθώς και για όσους δεν δήλωσαν τραπεζικό λογαριασμό για την καταβολή των επιδομάτων τους.

Μιλώντας στο OMEGA η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου διευκρίνισε ότι οι επιταγές, που θα εκδοθούν ονομαστικά για τον κάθε δικαιούχο από το γενικό λογιστήριο του κράτους, θα αποσταλούν είτε στους δικαιούχους απευθείας, στην καταχωρημένη διεύθυνση, είτε στους εργοδότες τους, οι οποίοι θα τις παραδώσουν στους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την Ζέτα Αιμιλιανίδου, οι επιταγές θα είναι διπλής γραμμής, που σημαίνει ότι μόνον ο δικαιούχος θα είναι σε θέση να την εισπράξει από την τράπεζα.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα σταλεί μήνυμα SMS στον κάθε δικαιούχο που θα λέει ότι η επιταγή εκδόθηκε και στάλθηκε είτε απευθείας στη διεύθυνση του δικαιούχου είτε στη διεύθυνση που έχει επιλέξει ο εργοδότης όταν δεν υπάρχει καταχωρημένη προσωπική διεύθυνση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy