Έκκληση Υπ. Υγείας προς τους πολίτες: “Η περίοδος που ξεκινά είναι σημαντικό βήμα για την κανονικότητα”

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Υπουργός στέλνει το μήνυμα ότι η έναρξη από αύριο της πρώτης φάσης της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων είναι ένα σημαντικό βήμα για επιστροφή στην κανονικότητα.
«Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και των μέτρων προστασίας είναι η προϋπόθεση για το επόμενο βήμα. Η εφαρμογή των οδηγιών από τους εργοδότες, τους εργαζομένους και όλους τους πολίτες είναι καθοριστική για την έκβαση της προσπάθειας που καταβάλλουμε από κοινού τους τελευταίους μήνες.Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να διατηρήσουμε την κατάσταση σε διαχειρίσιμα επίπεδα και να μην οδηγηθούμε σε πισωγύρισμα».
Τονίζει μάλιστα ότι η περίοδος που ξεκινά είναι ορόσημο στη διαδρομή που θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στις οικογένειές μας, τους φίλους μας, στους τόπους και στις συνήθειες που μας έχουν λείψει όλο αυτό το διάστημα.
«Στηριζόμαστε στην υπευθυνότητα των πολιτών και είμαι βέβαιος ότι με συνεργασία και καλή θέληση η Κύπρος θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει την κρίση κατά τρόπο υποδειγματικό. Βγαίνουμε από το σπίτι με ασφάλεια», καταλήγει ο Υπουργός Υγείας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy