Στις προπονήσεις η Σασουόλο

Οι διοικούντες την Σασουόλο ανακοίνωσαν σήμερα (02/05) ότι από την ερχόμενη Δευτέρα (04/05), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο ιταλικός σύλλογος, στον οποίο ανήκει και ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, Γιώργος Κυριακόπουλος (σ.σ. μετρά  ήδη 15 συμμετοχές), είναι ο πρώτος στην γειτονική χώρα, που επιστρέφει στα γήπεδα, μετά τον κατ΄ οίκον περιορισμό που επεβλήθη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η σχετική απόφαση προέκυψε μετά την στάση των Αρχών της Εμίλια Ρομάνια, να πιτρέψουν τις ατομικές προπονήσεις, παρά τις περί του αντιθέτου συμβουλές της ιταλικής κυβέρνησης.

Οπως ανακοινώθηκε από την Σασουόλο, η επιστροφή θα γίνει υπό αυστηρή επίβλεψη, ενώ διευκρινίσθηκε πως οι παίκτες δεν θα έχουν πρόσβαση στα αποδυτήρια, στα ντους, στην αίθουσα με τα βάρη και στα γραφεία των εγκαταστάσεων.

Ο Κυριακόπουλος και οι συμπαίκτες του, θα έχουν στην διάθεση τους τρία γήπεδα και θα γυμνάζονται ανά ομάδες με μέγιστο αριθμό έξι παίκτες στο μισό γήπεδο, ενώ οι προπονήσεις θα διεξάγονται πρωϊνές ώρες από την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy