Πλαστογράφησαν έγγραφο από τον εργοδότη τους και πήγαν στην Πάφο

Διατάγματα τριήμερης προσωποκράτησης επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων για παράβαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και για πλαστογραφία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα μια γυναίκα 30 ετών, και δύο άνδρες ηλικιών 35 και 46 ετών  δεν κατείχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά άδειας εξόδου.

Τα τρία πρόσωπα, δύο άνδρες και μια γυναίκα, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις των αστυνομικών, εργάζονται σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Αγία Νάπα και έχουν εξασφαλίσει άδεια από τον προϊστάμενό τους να κυκλοφορούν μόνο στην Αγία Νάπα και μόνο κατά τις ώρες που εργάζονται.

Τα τρία πρόσωπα ήρθαν στην Πάφο και όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται να πλαστογράφησαν το έγγραφο που είχαν στην κατοχή τους από τον εργοδότη τους, για να φαίνεται ότι δικαιούνται να κυκλοφορούν και στην Πάφο.

Η ενέργεια τους έγινε αντιληπτή από τους ανακριτές και τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για ανάκριση.

Εκεί τα τρία πρόσωπα παραδέχτηκαν την διάπραξη των αδικημάτων και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου το οποίο τους επέβαλε κράτηση τριών ημερών.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy