Ο Βιδάλ… αποκάλυψε την επόμενη ομάδα του! (pic)

Γκάφα (;) του Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος ανέβασε (και στη συνέχεια) έσβησε μια φωτογραφία του που τον έστελνε στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μόνιμα… φευγάτος από την Μπαρτσελόνα ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά ενδέχεται να αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου» αυτό το καλοκαίρι.

Και, παρ’ ότι τα δημοσιεύματα τον θέλουν κοντά στην Ίντερ, ως αντάλλαγμα και για την μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπάρτσα, ο Χιλιανός μέσος δεν αποκλείεται να πάει στην Ίντερ, αλλά του… Μαϊάμι, στην οποία ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ο εκ των συνιδιοκτητών!

Ο Βασιλιάς Αρθούρος, πολύ δραστήριος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε μια φωτογραφία του στην οποία γινόταν η ερώτηση «Θα ήταν η βόμβα του MLS (σ.σ. το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών);», με τον ίδιο και φόντο το έμβλημα της Ίντερ Μαϊάμι.

Επειδή διαπίστωσε πως η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε ένα μικρό… πανικό, ο Βιδάλ κατέβασε την φωτογραφία, αλλά βεβαίως ήταν πλέον αργά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy