Μπαίνει με βροχές η εβδομάδα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα(3/5) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος.
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 βαθµούς στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών ή και καταιγίδας µετά το µεσηµέρι στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy