“Δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού”, λένε στον ΠΑΟΚ

“Επικοινωνιακό τρικ του Ολυμπιακού” χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα περί υποβιβασμού της ομάδας στο CAS.

Μέχρι το CAS θα φτάσει ο δικαστικός «πόλεμος» του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, καταθέτοντας έναν φάκελο 1.000 (!) σελίδων για την υπόθεση της αφαίρεσης των 7 βαθμών που επιβλήθηκε από τα ελληνικά αρμόδια όργανα για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει στο CAS να ζητήσει τον υποβιβασμό του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ από τους Πειραιώτες και δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο.

Όπως γράφει η Live Sport, οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν σε τρεις άξονες για την οριστική απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, το CAS σπάνια αλλάζει τις ποινές που έχουν επιβάλει τα εγχώρια όργανα και δύσκολα μπορούν να επιβληθούν βαρύτερες ποινές.

Το βασικό ερώτημα είναι ποιο δίκαιο θα εφαρμόσει το CAS για να λάβει την οριστική απόφαση στην υπόθεση, η οποία θα κρίνει πως είναι δίκαιη η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ή θα κρίνει πως είναι παράνομη.

Στο δεύτερο σενάριο είναι πιθανό να γυρίσει πίσω την υπόθεση στην ΕΠΟ και να ζητήσει να εξαφανιστεί η ποινή. Διαφορετικά θα παραμείνει ως έχει η ποινή της αφαίρεσης των 7 βαθμών για τη συγκεκριμένη υπόθεση με την Ξάνθη.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy