Αποκλειστικό: Αποφάσισαν να το κλείσουν, επικυρώνεται στη γενική συνέλευση!!!

Αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο σήμερα(3/5) των προέδρων των ομάδων του πρώτου γκρουπ με την Ανόρθωση που ήταν η μόνη που ήθελε συνέχιση του πρωταθλήματος να βρίσκει “συμμάχους” αυτή τη φορά τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, ενώ υπέρ της οριστικής διακοπής τάχθηκαν η Ομόνοια, ο Απόλλωνας και η ΑΕΛ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα στη γενική συνέλευση της ΚΟΠ με τους προέδρους των 12 ομάδων θα επικυρωθεί η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, αφού τα δεδομένα που έχουμε και αν λάβουμε υπόψη ότι οι έξι ομάδες του δεύτερου γκρουπ είναι υπέρ της διακοπής συν τις τρεις του πρώτου γκρουπ τότε το αποτέλεσμα για τη σεζόν 2019-2020 είναι ολοφάνερο. Η οριστική διακοπή δεν θα είναι λόγω κορωνοιού, αφού οι ομάδες που θέλουν τη διακοπή επικαλούνται το οικονομικό.

Όσον αφορά τη Β΄κατηγορία το γεγονός της οριστικής διακοπής έχει προδιαγραφεί εδώ και μέρες αφού μόνο ο Άρης ήταν υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy