Εξετάσεις μόνο για Γ΄Λυκείου. Τη Δευτέρα αναρτάται η ύλη!

Κατά τη χθεσινή(1/5) τηλεδιάσκεψη της ΟΕΛΜΕΚ με τον Υπουργό Παιδείας προέκυψαν κάποιες πληροφορίες για το πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία για την Γ΄Λυκείου αλλά και κάποιες λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες τάξεις Λυκείων και Γυμνασίων. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας.

Οι μαθητές τής Γ Λυκείου επανέρχονται στις 11 Μαΐου για περίοδο 3 έως 4 εβδομάδων. Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου θα προσέλθουν στο σχολείο όσοι εκπαιδευτικοί κληθούν από τον διευθυντή του σχολείου τους για να προετοιμάσουν το άνοιγμα στις 11 Μαΐου. Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το σπίτι. Όσοι συνάδελφοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες οφείλουν να το δηλώσουν στη διεύθυνση τού σχολείου τους και θα παραμείνουν στο σπίτι .

Οι αριθμός των μαθητών ανά τάξη δεν θα υπερβαίνει τούς 12 σύμφωνα με τις υποδείξεις του υπουργείου Υγείας και της επιδημιολογικής ομάδας ενώ θα υπάρχουν παρουσίες. Τη Δευτέρα(4/5) θα αναρτηθεί η ύλη των Παγκύπριων εξετάσεων και καλούνται οι καθηγητές να ευθυγραμμιστούν με την ύλη που θα ανακοινωθεί. Όσοι έχουν διδάξει την ύλη θα προχωρήσουν με επαναλήψεις.

Για τις υπόλοιπες τάξεις υπάρχει σκέψη να επανέλθουν για 2 βδομάδες τον Ιούνιο αυτό όμως θα αξιολογηθεί στην συνέχεια. Οι Παγκύπριες εξετάσεις θα γίνουν αρχές με μέσα Ιουνίου. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το επόμενο δεκαπενθήμερο. Για τις υπόλοιπες τάξεις δεν θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy