Έκτακτη συνεδρία ΠΟΕΔ, επαναλειτουργία Δημοτικών το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου!

Με ανάρτηση του στα social media, ο γενικός γραμματέας της Παγκύπριας Οργάνωσης Δασκάλων, κύριος Χάρης Χαραλάμπους αναφέρει ότι σήμερα(2/5) θα γίνει έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης για να συζητηθούν που προκύπτουν από την έκτακτη κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και αφορούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Θα γίνει επίσης ενημέρωση και συζήτηση για τα θέματα που προκύπτουν μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο προεδρικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Το Διοικητικό Συμβουλίου της ΠΟΕΔ συνεδριάζει έκτακτα αύριο Σάββατο, στις 11:00 πμ. Τα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνεδρία, είναι αυτά που προκύπτουν από την έκτακτη κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και αφορούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Θα γίνει επίσης ενημέρωση και συζήτηση για τα θέματα που προκύπτουν μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο προεδρικό, όπου ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η απόφαση της Κυβέρνησης για επαναλειτουργία των σχολείων, μεταξύ 18ης Μαΐου και 1ης Ιουνίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy