Η συνέχεια της Premier League, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε οκτώ γήπεδα, δεν είναι μέσα το “Άνφιλντ”

Μετά από την τηλεδιάσκεψη όπου πραγματοποιήθηκε μεταξύ των παραγόντων της Premier League, αποφασίστηκε η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε οκτώ γήπεδα!

Στην Αγγλία κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε το ποδόσφαιρο να επιστρέψει στις ζωές όλων. Κύριο μέλημα τους η ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Premier League. Σύμφωνα με τη «Sun», οι σύλλογοι ελπίζουν να ξεκινήσουν και επίσημα προπονήσεις στις 18 Μαΐου, ενώ η επιστροφή στη δράση αναμένεται στις 12 Ιουνίου.

Μάλιστα, δημοσίευμα της «Sun» αναφέρει πως υπήρξε ομοφωνία για την διεξαγωγή αναμετρήσεων σε συγκεκριμένες έδρες ομάδων, παίρνοντας έτσι τα κατάλληλα μέτρα για την προφύλαξη από τον Covid-19.

Έτσι, η συνέχεια του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε οκτώ γήπεδα, τα οποία επιλέχθηκαν με γεωγραφικά κριτήρια. Αυτά είναι: Αμοξ (Μπράιτον), Εμιρέϊτς (Αρσεναλ), Βίλα Παρκ (Αστον Βίλα), Κιγνκ Πάουερ (Λεστερ), Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου (Γουέστ Χαμ), Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ειτιχαντ (Μάντσεστερ Σίτι).

Το Ανφιλντ και το Στράμφορντ Μπριτζ, δεν βρίσκονται στη σχετική λίστα. Αυτό σημαίνει ότι όταν η Λίβερπουλ σφραγίζει τον τίτλο, δεν θα σηκώσει τον τίτλο στο γήπεδο της.

Φυσικά, τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, ενώ η τελική λίστα των οκτώ γηπέδων θα γνωστοποιήσει η διοργανώτρια αρχή στην επόμενη τηλεδιάσκεψη, όπου θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy