Η εταιρεία κάνναβης του Τάισον υποψήφιος χορηγός στη νέα φανέλα της Έβερτον

Κοντά σε συμφωνία με την Swissx, την εταιρεία κάνναβης στην οποία ενεργοποιείται ο Μάικ Τάισον, βρίσκεται η Έβερτον για να φέρει τη φίρμα της στη φανέλα της επόμενης περιόδου.

Προς αλλαγή κεντρικού χορηγού και στο να γίνει η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που θα ανοίξει την πόρτα της στην εταιρεία κάνναβης της Swissx κινείται η Έβερτον.

Η αναπτυσσόμενη εταιρεία του ελληνικής καταγωγής, Άλκη Ντέιβιντ και στην οποία ενεργοποιείται επιχειρηματικά ο διάσημος μποξέρ, Μάικ Τάισον, έχει ξεκινήσει επαφές με τα Ζαχαρωτά για να μπει το όνομά της ως χορηγός στη φανέλα της ερχόμενης σεζόν.

Σε δηλώσεις του, ο Ντέιβιντ επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των Μπλε του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς και ότι η εν λόγω συνεργασία αφορά το μπροστινό μέρος της φανέλας, όπερ και σημαίνει ότι θα έχει κεντρικό ρόλο στις χορηγικές συμφωνίες του συλλόγου τα επόμενα χρόνια.

Η νέα απόπειρα της Swissx να εμπλακεί στα ποδοσφαιρικά πράγματα έρχεται λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της πρότασης στην Μπαρτσελόνα να φέρει το όνομα της φίρμας στο «Καμπ Νόου».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy