Διεξαγωγή του Γαλλικού Όπεν με φιλάθλους αλλιώς ακύρωνεται

Σύμφωνα με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού, Ροξάνα Μαρασινανού, το Γαλλικό Όπεν θα γίνει μόνο με την προϋπόθεση ότι μπορούν να το παρακολουθήσουν κανονικά οι θεατές από κοντά, αλλιώς δεν θα διεξαχθεί.
“Αθλητικά γεγονότα όπως το Ρολάν Γκαρός ή το Tour de France απαιτούν θεατές καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο για αυτά. Θα λάβουν χώρα μόνο εφόσον πάρουμε την έγκριση ότι μπορούν να παρευρεθούν και θεατές.
Η ανάκαμψή μας στα μέσα Ιουνίου είναι, αυτή τη στιγμή, το ευτυχέστερο σενάριο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να επανέλθουν τα αθλητικά γεγονότα τον Σεπτέμβρη αλλά ίσως να αναβληθεί και όλη η σεζόν.
Η απαγόρευση μαζικών συγκεντρώσεων κόσμου μπορεί να παραμείνει μέχρι να βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο. Δεν είναι εύκολα να βρούμε ξανά νέες ημερομηνίες για το Ρολάν Γκαρός.
Δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου αν δεν πραγματοποιηθεί. Θα πρέπει να βρούμε ξανά τους εαυτούς μας αν χαθεί μία ολόκληρη σεζόν”, ανέφερε η υπουργός.
sport24.gr

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy