Ατομικές προπονήσεις στο MLS από τις 6 Μαΐου

Ατομικές προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους θα ξεκινήσουν οι παίκτες από την προσεχή Τετάρτη (6/05), όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (1/05) από τη διοργανώτρια αρχή του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS), καθώς το ποδόσφαιρο θα κάνει τα πρώτα βήμα επιστροφής στη δράση, μετά το «λουκέτο» που μπήκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως και τα περισσότερα αθλήματα της Βόρειας Αμερικής, έτσι και το MLS «κατέβασε ρολά» στα μέσα Μαρτίου και το πρωτοκόλλο για την ομαδική και ατομική προπόνηση παραμένει σε ισχύ έως τις 15 Μαΐου.

Δεν θα επιτρέπεται στους παίκτες η πρόσβαση σε εγκαταστάσεις των συλλόγων, συμπεριλαμβανομένων και των αποδυτηρίων, γυμναστηρίων και αιθουσών προπόνησης.
Το MLS τόνισε ότι όλες οι ατομικές προπονήσεις, οι οποίες είναι εθελοντικές, πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με τα λεπτομερή πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας σε συνεννόηση με τους ειδικούς γιατρούς και λοιμοξιολόγους, ενώ ακόμα και η επιστροφή στο γήπεδο δεν θα είναι εύκολη.

Οι ομάδες πρέπει πρώτα να υποβάλουν στη λίγκα ένα ειδικό σχέδιο που θα περιγράφει πώς η κάθε ομάδα θα εφαρμόσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι ατομικές προπονήσεις θα κλιμακωθούν με κάθε παίκτη να έχει ένα καθορισμένο σημείο στάθμευσης για να διατηρήσει τη μέγιστη απόσταση μεταξύ των οχημάτων.
Οι παίκτες και το προσωπικό θα τσεκάρονται με ελέγχους θερμοκρασίας κατά την άφιξή τους και θα πρέπει να φορούν τον ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, όταν μπαίνουν κι όταν αποχωρούν από το γήπεδο, ο οποίος θα χωρίζεται σε τέσσερα μέρη με μέγιστο έναν παίκτη ανά περιοχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy