Τα΄χει χαμένα ο “Βασιλιάς”… χάλασαν τα σχέδια του!!!

Αλλιώς τα είχαν σχεδιάσει και αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα εκεί… στο “Βασίλειο”.

Να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Σκοπός τους ήταν εξαρχής η διακοπή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια τους βόλεψε η απόφαση της ΟΥΕΦΑ που έθεσε δυο παράγοντες στις ομοσπονδίες για οριστική διακοπή, ο ένας ήταν η απόφαση της Κυβέρνησης και ο δεύτερος αν οικονομικά δεν μπορούν τα Σωματεία να συνεχίσουν.

Κάπου εκεί πήγαν να κρυφτούν πίσω από την απόφαση της Κυβέρνησης κάτι που δεν έγινε, αφού τόσο αυτή όσο και η επιδημιολογική ομάδα έδωσαν το ΟΚ για συνέχιση, δείτε ΕΔΩ . Χθες (30/4) στη σύσκεψη στο Προεδρικό η ΚΟΠ κατέθεσε τις θέσεις της που αντικρούστηκαν και έτσι μπήκαν τα “δύο τους πόδια σε ένα παπούτσι”.

Μετά ακολούθησε η τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ, όπως σας ενημερώσαμε χθες, δείτε ΕΔΩ, όπου υπήρξε σύγκρουση και διακόπηκε άδοξα.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα προβλήματα για τον “Βασιλιά” η Ανόρθωση που είναι και η μοναδική ομάδα που επιθυμεί την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, μέσω της προκήρυξης αμφισβητεί το γεγονός ότι η Ομόνοια είναι πρώτη και είναι έτοιμη να προσφύγει σε όλα τα αρμόδια σώματα, δείτε ΕΔΩ . Όπως μαθαίνουμε έχει ενημερωθεί και η ΚΟΠ από τους Νομικούς πως υπάρχει θέμα στο σημείο αυτό της προκήρυξης.

Κάποιοι σου χάλασαν τα σχέδια Κύριε “Βασιλιά της ΚΟΠ” και τώρα τρέχεις και δεν φτάνεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy