Αλλαγές στα μηνύματα και στο έντυπο για τις μετακινήσεις (pic)

Αλλαγές και τροποποιήσεις υπάρχουν στη λίστα με τους αριθμούς που οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν για την αποστολή των μηνυμάτων τους ανάλογα με το σημείο ή τον σκοπό της μετακίνησής τους.

Συγκεκριμένα, με βάση τη νέα λίστα που ισχύει από την Δευτέρα 4 Μαΐου όπου η κυπριακή κοινωνία θα περάσει στη πρώτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, υπάρχουν αλλαγές και συμπληρώσεις όσον αφορά του αριθμούς 2, 6 και 7.

Ο αριθμός 2 αφορά πλέον την μετάβαση σε κατάστημα για αγορά ή προμήθεια αγαθών/υπηρεσιών λιανικού εμπορίου ενώ πριν αφορούσε μόνο την μετάβαση σε κατάστημα για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης.

Στον αριθμό 6 υπάρχει μετατροπή για μετακίνηση για ατομική άθληση (περπάτημα, κολύμπι, ποδηλασία, αντισφαίριση, γκολφ, κλπ) ή για τις ανάγκες κατοικίδιου ζώου, εφόσον δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα ενώ παραλείπεται η φράση σε γειτνιάζουσες από την οικία περιοχές.

Στον αριθμό 7 πέραν της μετάβασης σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος βάπτιση) από συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού που δεν υπερβαίνουν τον αριθμό των 10 προσώπων προστίθενται και η μετάβαση για ατομική προσευχή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy