Προχωρά σε καταγγελία η Ανόρθωση σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος

Στην περίπτωση που αποφασιστεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ανόρθωση προχωρά σε καταγγελία στα αρμόδια όργανα της UEFA αλλά και της FIFA. Ήδη το νομικό τμήμα της ομάδας της Αμμοχώστου μελετά όλα τα στοιχεία και όπως μαθαίνουμε βρήκε και νομικό “αποκούμπι” μέσα από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Οι ιθύνοντες της “Κυρίας” έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται, όπως θέσεις επιδημιολόγων, τις αποφάσεις της Κυβέρνησης αλλά και τα χρονοδιαγράμματα με τα οποία αποδεικνύεται ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και πλέον θα τα προσκομίσουν στην αρμόδια επιτροπή της UEFA.

Μιλώντας σε χθεσινοβραδινή αθλητική τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλάς ανέφερε εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν θα αφήσει έτσι το θέμα και θα κάνει ότι περνά από το χέρι για να μην έχουμε διακοπή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy