“Ο τίτλος για τους ήρωες της πρώτης γραμμής”(pic)

Η Παρί ΣΖ αφιερώνει τον τίτλο της  στους νέους ήρωες της ανθρωπότητας,  «σε όλο το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και σε χιλιάδες επαγγελματίες πρώτης γραμμής που εργάζονται καθημερινά για να διατηρήσει τη Γαλλία σε λειτουργία».

Αυτό αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας, που χθες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας για την αγωνιστική περίοδο 2019/20, μετά την επικύρωση από το διοικητικό συμβούλιο της γαλλικής Λίγκας, της πρότασης της εκτελεστικής επιτροπής για την τελική κατάταξη των πρωταθλημάτων της Ligue1 και Ligue2, έπειτα από την προ διημέρου απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης, να παραταθεί το «λουκέτο» σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις (τουλάχιστον) μέχρι τον Αύγουστο.

«Μετά τη σημερινή απόφαση του French Professional Football League (LFP) να τερματίσει τη σεζόν 2019-2020, ο τίτλος Ligue 1 απονεμήθηκε στη Παρί ΣΖ . Αυτός ο τίτλος του 9ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου είναι αφιερωμένος από την Παρί ΣΖ  σε όλο το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και σε χιλιάδες επαγγελματίες πρώτης γραμμής που εργάζονται καθημερινά για να διατηρήσει τη χώρα σε λειτουργία. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί , πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παρί ΣΖ , δήλωσε: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτόν τον τίτλο Ligue 1 2019-2020 στο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και σε όλους τους καθημερινούς ήρωες στην πρώτη γραμμή των οποίων η δέσμευση και η αυτοθυσία για πολλές εβδομάδες έχουν κερδίσει τον βαθύτερο θαυμασμό μας.

Κατανοούμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε τις αποφάσεις που έλαβε η γαλλική κυβέρνηση για τον τερματισμό του πρωταθλήματος. Η υγεία, όπως ανέφερε πάντα η κυβέρνηση, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, τον προπονητή, το τεχνικό και ιατρικό προσωπικό καθώς και όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου για την τεράστια δουλειά τους. Αυτό το τρόπαιο είναι μια ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά τους κάθε μέρα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ελπίζω ότι αυτό το τρόπαιο θα φέρει λίγη ευτυχία και ελπίδα σε όλους τους υποστηρικτές μας, και τους είμαι ευγνώμων για την ακλόνητη υποστήριξή τους που συμβάλλει στην προώθηση της Παρί ΣΖ Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας για την πίστη τους καθ ‘όλη τη διάρκεια και ανυπομονώ να γιορτάσω αυτόν τον τίτλο με όλη την οικογένεια Παρί ΣΖ όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Paris Saint-Germain

@PSG_inside

🎙️ Nasser Al-Khelaïfi : « Nous souhaitons dédier ce titre de champion de France de Ligue 1 2019-2020 à tous les personnels soignants et autres héros du quotidien dont l’engagement et l’abnégation depuis de longues semaines ont toute notre admiration. »

Le Paris Saint-Germain dédie son 9ème titre de Champion de France

www.psg.fr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy