Ξύλο στην καραντίνα: Αθλητές του MMA πλακώνονται μέσω Instagram (vid)

Απεγνωσμένοι να επιστρέψουν στο «κλουβί» οι αθλητές του πρωταθλήματος της Σιγκαπόυρης, άρχισαν το ξύλο από απόσταση! Οι αθλητές του ONE Championship, όπως λέγεται το πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης, δεν κρατιούνται να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, που έχουν ανασταλεί, φυσικά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Και για να το αποδείξουν είπαν να φτιάξουν ένα βίντεο, όπου παίζουν «ξύλο» από απόσταση, μέσω Instagram, όντας άπαντες, δε, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση!

Πώς είναι όλα αυτά τα βίντεο που βλέπουμε το τελευταίο δίμηνο -και παραπάνω- με μουσικούς να παίζουν μουσική από τα σπίτια τους; Ε, κάτι παρόμοιο έκαναν και οι αθλητές του ΜΜΑ, αλλά με κλωτσιές και μπουνιές στην κάμερα.

Συμμετέχει, δε, μέχρι και ένας πιτσιρικάς, γιος κάποιου MMAer, άλλος ρίχνει γροθιά με το γάντι του Thanos από τους Avengers και άλλος παίρνει ένα… καναπεδάκι (το έπιπλο, όχι τον μεζέ) για να το πετάξει στον επόμενο.

Το βίντεο κάνει, φυσικά, θραύση στα social media.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy