Η Τσέλσι ζήτησε από τους ξένους να γυρίσουν Λονδίνο

Η Τσέλσι ζήτησε από παίκτες που βρίσκονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην Αγγλία μέχρι την Κυριακή. Αρκετοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Βραζιλιάνου μέσου Γουίλιαν, επετράπη να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους, αφού ο κορονοϊός  οδήγησε στην αναστολή του πρωταθλήματος στις 13 Μαρτίου, όπως αναφέρει το BBC.

Αλλά τώρα που η Premier League εξετάζει το ενδεχόμενο της επανέναρξης του πρωταθλήματος, η Τσέλσι θέλει να είναι προετοιμασμένη αν δοθεί το πράσινο φως.

Οι σύλλογοι της Premier League είναι έτοιμοι να συζητήσουν σήμερα τα επόμενα βήματα κατά τη διάρκεια  τηλεδιάσκεψης. Είναι κατανοητό ότι η Τσέλσι θα δώσει στους παίκτες κάποια ευελιξία εάν δεν μπορούν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι την Κυριακή, καθώς τα ταξίδια  μπορεί να αποδειχθούν δύσκολα. Κατά την επιστροφή τους, οι παίκτες θα συμμορφωθούν με οποιαδήποτε κυβερνητική συμβουλή σχετικά με την καραντίνα. Η κυβέρνηση πρόκειται να εισαγάγει περίοδο καραντίνας 14 ημερών για όσους φτάνουν από σήμερα.
Αρκετοί σύλλογοι, όπως η Άρσεναλ, η Γουέστ Χαμ και η Μπράιτον, έχουν επιτρέψει στους παίκτες τους να προπονούνται ατομικά στους αντίστοιχους χώρους προπόνησης τους, αλλά η Τσέλσι δεν έχει ακόμη ανοίξει την εγκατάσταση της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy