Απάνθρωπη η απόφαση στην Γαλλία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αμιάν

Οι αντιδράσεις συνεχίζονται για την απόφαση της οριστικής διακοπής του γαλλικού πρωταθλήματος, με τον πρόεδρο της Αμιάν να την χαρακτηρίζει ως… απάνθρωπη και να απειλεί με αγωγές.

Ο Μπερνάρντ Ζοανίν ανάφερε μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο facebook ότι η Αμιάν θα κινηθεί νομικά κατά της απόφασης: «Βρίσκω την απόφαση άδικη και ο ρόλος μου είναι να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της Αμιάν. Θα πάω ως το τέλος. Νομικά πρέπει να δούμε αν αυτή η απόφαση ισχύει. Πολλοί πρόεδροι είναι απογοητευμένοι από την απόφαση, η οποία δεν πάρθηκε με βάση την αθλητική ισότητα. Έχουμε ακόμα 30 βαθμούς που θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και ήμασταν 4 βαθμούς πίσω από την Νιμ. Η απόφαση αυτή είναι απάνθρωπη».

Η Αμιάν πριν την διακοπή ήταν στην 19η θέση, η οποία οδηγούσε στον απευθείας υποβιβασμό με 24 βαθμούς, με την Νιμ να είναι στην 18η που οδηγούσε στα μπαράζ παραμονής, με 27 βαθμούς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy