Τηλεδιάσκεψη των αδελφοποιημένων πόλεων Λεμεσού και Αγίας Πετρούπολης

Θέμα: «Η ανταπόκριση των δημοτικών αρχών κατά τη διάρκεια πανδημίας».

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας των αδελφοποιημένων πόλεων, που αποκτά ακόμα πιο μεγάλη σημασία αυτή την περίοδο της παγκόσμιας μάχης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί αύριο 30 Απριλίου τηλεδιάσκεψη μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων της Αγίας Πετρούπολης και της Λεμεσού.

Στη τηλεδιάσκεψη θα λάβουν μέρος ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης,  ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης-Μέλος της κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης κ. Γιεβγκένι Γκριγκόριεβ, ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κυπριακή Δημοκρατία κ. Στανισλάβ Οσάντσι, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσική Ομοσπονδία κ. Ανδρέας Ζήνωνος, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της υπηρεσίας Ροσσοτρούντνιτσεστβο κ. Μιχαήλ Μπριουχάνοβ, η επικεφαλής του Ρωσικού Πολιτιστικού Κέντρου στην Κυπριακή Δημοκρατία κα. Αλίνα Ράντσενκο, ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Σύκας, ο Βοηθός Επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης κ. Σεργκέι Μάρκοφ, ο Πρόξενος της Κύπρου στην Αγία Πετρούπολη κ. Δημήτρης Άσσος,  και εκπρόσωποι των δύο Δήμων σε θέματα υγειονομικών και κοινωνικών θεμάτων.

Στην τηλεδιάσκεψη θα γίνουν χαιρετισμοί από τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, τον Αναπληρωτή Επικεφαλής της υπηρεσίας Ροσσοτρούντνιτσεστβο, τον Δήμαρχο Λεμεσού και τον Επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης.

Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από εκπροσώπους των δύο δήμων  και συζήτηση για τις δράσεις των αντίστοιχων δημοτικών υπηρεσιών στον υγειονομικό / επιδημιολογικό τομέα και σε θέματα κοινωνικής μέριμνας, με στόχο την αλληλοενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Η μετάδοση της τηλεδιάσκεψης θα γίνει στα διαδικτυακά κανάλια πληροφόρησης του Ρωσικού Πολιτιστικού Κέντρου στην Κύπρο, καθώς και στα κανάλια και ΜΚΔ των συμμετεχόντων στη τηλεδιάσκεψη.  Η τηλεδιάσκεψη θα μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι του Ρωσικού Πολιτιστικού Κέντρου στην Κύπρο, το οποίο έχει και το συντονισμό της όλης εκδήλωσης, στο YouTube.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy