Νεοφυτίδης: “Αν διακοπεί το πρωτάθλημα δεν θα είναι λόγω κορωνοϊού”

Παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Μέρα Μεσημέρι” έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Προεδρικό μεταξύ του Νίκου Αναστασιάδη και των φορέων του αθλητισμού. Ο Νεοφυτίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως η απόφαση για επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος, ανήκει στην ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

 

“Εγώ μπορώ να πω ένα σίγουρο πράγμα. Το πρωτάθλημα αν θα διακοπεί δεν θα σταματήσει λόγω κορωνοϊού. Το να επαναρχίσει είναι στην απόφαση της ομοσπονδίας. Άρα θα πρέπει να δούμε αν δεν επαναρχίσει για ποιο λόγο. Θα πρέπει αυτός ή αυτοί οι λόγοι να τεκμηριωθούν στην UEFA και θα πράξουμε αναλόγως. Ο κύριος Κούμας επικαλέστηκε 4-6 εβδομάδες. Όλοι μας γνωρίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές προπονούνταν και δεν θα αρχίσουν από το μηδέν αλλά από το 20 με 30%. Η κυβέρνηση το είπε ξεκάθαρα πως μπορούν να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, ενώ το ξεκαθάρισε και η UEFA. Ο τελικός λόγος είναι στην Ομοσπονδία, αλλά υπάρχουν πλέον κατευθυντήριες γραμμές από την UEFA”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy