Μιχαηλίδης: “Θέμα των ομοσπονδιών η επανέναρξη διοργανώσεων”

Την ικανοποίηση του για τη σημερινή σύσκεψη των αθλητικών φορέων στο Προεδρικό, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη για τα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τη σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, σημειώνοντας πως ο οδικός χάρτης που έχει αποφασιστεί “είναι μια λύση η οποία σιγά – σιγά θα επαναφέρει τον αθλητισμό σε μια κανονικότητα”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτήρισε τη σημερινή σύσκεψη πολύ χρήσιμη. “Εμείς ως ΚΟΑ ενημερώσαμε τον Πρόεδρο και τους άλλους για τις ενέργειες που έχουμε κάνει για όλα τα αθλήματα και τις αποφάσεις που έχουμε πάρει. Έγινε συζήτηση για την επανεκκίνηση των προπονήσεων, με βάση και όσα ανέλυσε ο Πρόεδρος στο διάγγελμά του χθες”, επεσήμανε.

Ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως με βάση τα όσα ανακοίνωσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χθες στο διάγγελμά του, στις 4 Μαΐου ξεκινούν κάποιες ατομικές προπονήσεις και στις 18/5 ομαδικές προπονήσεις πάντοτε σε ανοικτό χώρο.

Ερωτηθείς αν συμφωνεί με τον οδικό χάρτη για τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων σε ό,τι αφορά τον αθλητισμό, ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε: «Ναι βέβαια. Είναι μια λύση η οποία σιγά – σιγά θα επαναφέρει τον αθλητισμό σε μια κανονικότητα. Δεν μπορεί να ικανοποιηθούν όλα και όλοι. Θα πρέπει σιγά-σιγά να επανέλθουμε. Και από τον Πρόεδρο τέθηκε και είναι λογικό ότι όλα εξαρτώνται από την πειθαρχία που θα δείξει η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας για να μην υπάρξει οπισθοδρόμηση», σημείωσε.

Ερωτηθείς σε σχέση με τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την επανέναρξη διοργανώσεων όπως πρωταθλημάτων κ.λ.π., ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως αυτό είναι θέμα των ομοσπονδιών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy