ΚΟΠ: Αποφάσεις με πρώτη προτεραιότητα την υγεία των ποδοσφαιριστών και τη βιωσιμότητα του Κυπριακού ποδοσφαίρου

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας συμμετείχε σήμερα σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το μέλλον του αθλητισμού στην Κύπρο, μετά και τις πρώτες αποφάσεις για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ανάλυση των κυβερνητικών αποφάσεων, έγινε συζήτηση και δόθηκαν οι απαιτούμενες διευκρινήσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, σε συνεννόηση με την υπόλοιπη ηγεσία της Ομοσπονδίας, θα προχωρήσει σε ενημέρωση της UEFA σε σχέση με τα δεδομένα που δημιουργούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα δρομολογηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με τα πρωταθλήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΚΟΠ και τα Σωματεία θα λάβουν τις αποφάσεις τους στο πλαίσιο που καθόρισε η UEFA και με γνώμονα πρώτιστα την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών και γενικότερα της κοινωνίας, αλλά και παράλληλα την βιωσιμότητα του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Όλοι είμαστε επικεντρωμένοι στην επόμενη μέρα, με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και των προκλήσεων που βρίσκονται ενώπιον μας. Οποιεσδήποτε καλοπροαίρετες δημόσιες δηλώσεις, αναλύσεις και εκτιμήσεις, είναι καλοδεχούμενες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επηρεάσουν ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μας.

Με αυτή την ευκαιρία, επαναλαμβάνουμε το μήνυμα της κυβέρνησης για πειθαρχία στο πλαίσιο χαλάρωσης των μέτρων, για να μπορέσουμε ομαλά να πετύχουμε την έξοδο από την πανδημία του κορωνοϊού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy