Σύσκεψη με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σύσκεψη με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, ΟΕΛΜΕΚ, και στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου, θα έχει στις 10.15, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε χθεσινοβραδινό του διάγγελμα σε ό,τι αφορά τον τομέα της παιδείας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δίδοντας προτεραιότητα στην ανάγκη επαρκούς προετοιμασίας των τελειόφοιτων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολών μέσης εκπαίδευσης, αποφασίστηκε η επιστροφή τους στις σχολικές μονάδες από τις 11  Μαΐου.

Νοείται, συνέχισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, πως μέχρι της πλήρους επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων θα συνεχίσει η τηλεκπαίδευση.

Εξάλλου, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου θα δώσει στις 14.00 σήμερα συνέντευξη Τύπου, στο Υπουργείο Παιδείας, με σκοπό να παραθέσει λεπτομέρειες για τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, σε σχέση με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του.

Η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί pool ζωντανά από κάμερα του ΡΙΚ. Για φωτογραφίες θα καλυφθεί pool από το ΓΤΠ.

Σύμφωνα το Υπουργείο Παιδείας, όσα ΜΜΕ επιθυμούν να υποβάλουν ερωτήσεις μπορούν να το πράξουν μέσω ενός εκπροσώπου τους. Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να δηλώσουν όνομα δημοσιογράφου και αριθμό τηλεφώνου (κινητό), ώστε να συμπεριληφθεί στην ομάδα που θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις. Δηλώσεις συμμετοχής  στο τηλέφωνο 99412243 μέχρι της 11 σήμερα το πρωί.

Οι ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ που θα έχουν δηλωθεί θα μπορούν να αποστέλλονται με SMS  στο πιο πάνω τηλέφωνο αμέσως μετά τη δήλωση του  Υπουργού.

Είσοδος στον χώρο διεξαγωγής της συνέντευξης Τύπου δεν θα επιτραπεί σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy