Οι τέσσερις φάσεις της σταδιακής άρσης των μέτρων στην Κύπρο(video)

Βίντεο με τις τέσσερις φάσεις για τη σταδιακή άρση των μέτρων έδωσε στη δημοσιότητα η Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα στο Facebook της Κυπριακής Κυβέρνησης, η σταδιακή άρση των μέτρων θα γίνει σε τέσσερις φάσεις, αρχίζοντας από τις 4 Μαΐου και τελειώνοντας στις 14 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι στο διάγγελμά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναφέρθηκε στις δύο πρώτες φάσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο μέχρι στιγμής σχεδιασμός προβλέπει ότι η τρίτη φάση θα αρχίσει στις 9 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 13 Ιουλίου, ενώ η τέταρτη φάση θα αρχίσει την επόμενη ημέρα στις 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Κυπριακής Κυβέρνησης: «Η ισχύς των μέτρων θα εξαρτηθεί και είναι απόλυτα συνυφασμένη με την συνέχιση επίδειξης αλληλοσεβασμού και αλληλεγγύης που η συντριπτική πλειοψηφία παραδειγματικά μέχρι σήμερα έχει επιδείξει.

Ο κίνδυνος δεν εξέλειπε. Όπως οι επιστήμονες επαναλαμβάνουν, ο κορωνοιός θα ευρίσκεται για πολύ ακόμη ανάμεσα μας. Οι οδηγίες είναι σαφείς:

Θα πρέπει να τηρούμε σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής αλλά και να ακολουθούμε πιστά τις υποδείξεις και τις κατευθυντήριες γραμμές της επιστημονικής ομάδας και των αρμόδιων αρχών.

Τυχόν παρεκκλίσεις ή απειθαρχία δεν θα μας οδηγήσει, όπως όλοι επιθυμούμε, στο επόμενο αλλά στο προηγούμενο στάδιο. Θα είναι μια οπισθοδρόμηση που κανένας δεν επιθυμεί».

Δείτε το βίντεο:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy