ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οριστική διακοπή της Β΄κατηγορίας, γερό παζάρεμα για διαβάθμιση και άνοδο!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας διακόπτεται οριστικά. Η ΚΟΠ έχει ήδη πάρει αυτή την απόφαση και όπως επίσης μαθαίνουμε ειδοποιήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές γι’ αυτό.

Μάλιστα θα πληρωθούν και τους μισθούς τους μέχρι και τις 13 Μαρτίου, όπου διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοιού. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για δύο ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία και είναι ο Ερμής και η Καρμιώτισσα.

Το σημαντικό για το Κυπριακό πρωτάθλημα θα ήταν ότι, οι ομάδες θα γίνονταν 14, χωρίς να υπάρχει διαβάθμιση από την Α΄κατηγορία. Αυτά ήταν τα “αλλότρια” σχέδια των περισσοτέρων ομάδων, αφού όλοι ήταν συνεννόηση για οριστική διακοπή και του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας, κάτι όμως, που όπως επίσης μαθαίνουμε, δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στην σημερινή(30/4) σύσκεψη στο προεδρικό.

Πλέον το ενδεχόμενο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να διεξαχθεί το πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας και στα δύο γκρουπ, με δύο ομάδες να διαβαθμίζονται. Αν προκύψει το σχέδιο που οι περισσότεροι ήθελαν, εκτός από την Ανόρθωση και τον Άρη, κάτι που σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας άρθρο, δείτε ΕΔΩ , να διακοπεί το πρωτάθλημα τότε οι ομάδες γίνονται 14 για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Για να δούμε λοιπόν τι θα υπερισχύσει, η διακοπή ή η συνέχιση. Πάντως το παρασκήνιο είναι αξιοπρόσεκτο και θα φέρει διατάραξη στις σχέσεις κάποιων!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy