11 Μαΐου στα σχολεία οι τελειόφοιτοι, αύριο λεπτομέρειες από τον υπουργό Παιδείας

Σύμφωνα με το σημερινό(29/4) διάγγελμα του προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 Μαίου θα επιστρέψουν στα σχολεία οι τελειόφοιτοι για την τελική τους προετοιμασία για τις παγκύπριες εξετάσεις.

Αύριο(30/4), όπως οι πληροφορίες αναφέρουν ο υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου θα προβεί σε ανακοινώσεις για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά το μεγάλο εγχείρημα επιστροφής όλων των μαθητών σταδιακά στα σχολεία.

Δείτε τι αναφέρει το διάγγελμα όσον αφορά την Παιδεία:

(i) Δίδοντας προτεραιότητα στην ανάγκη επαρκούς προετοιμασίας των τελειόφοιτων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολών μέσης εκπαίδευσης, αποφασίστηκε η επιστροφή τους στις σχολικές μονάδες από τις 11  Μαΐου.

Σε σχετικές ανακοινώσεις, καθώς και αναφορές για όλες τις άλλες βαθμίδες της εκπαίδευσης, θα προβεί ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Νοείται πως μέχρι της πλήρους επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων θα συνεχίσει η τηλεκπαίδευση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy