«Ψάχνεται» να «ξεφορτωθεί» τον Βράνιες η Αντερλεχτ

Η πολυτάραχη καριέρα του Όγκνιεν Βράνιες, ένα πράγμα έχει αποδείξει: ότι ο Βόσνιος δεν μπορεί να στεριώσει σε καμία ομάδα πλην της ΑΕΚ.

Εκεί νοιώθει ευτυχισμένος, εκεί δημιουργεί τα λιγότερα προβλήματα (γιατί Βράνιες χωρίς… προβλήματα δεν γίνεται). Νέο δημοσίευμα από την έγκριτη ιστοσελίδα «voetbal24», αναφέρει πως ο δυναμικός στόπερ βρίσκεται στη λίστα των επτά ποδοσφαιριστών που επιδιώκει να «ξεφορτωθεί» η ‘Αντερλεχτ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο σύλλογος των Βρυξελλών είχε επενδύσει πάνω από 3,5εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018 από τον «Δικέφαλο». Ο Βόσνιος δεν στέριωσε ποτέ με αποτέλεσμα οι Βέλγοι να… κλαίνε τα χρήματα που ξόδεψαν και να τον επιστρέψουν ως δανεικό στην Ένωση έναν χρόνο αργότερα.

Τώρα αναζητούν τρόπο να λύσουν το «βαρύ» (πάνω από 1.000.000 ευρώ) συμβόλαιό του αφού -όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα- βρίσκεται στους επτά παίκτες «… που δεν έχουν πλέον μέλλον στην ‘Αντερλεχτ». Οι αποφάσεις στο «Κονστάντ βάντεν Στοκ» σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, λαμβάνονται πλέον από το προπονητικό δίδυμο των Φράνκι Βερκότερεν και Βενσάν Κομπάνι, αφού ο τελευταίος θα κλείσει την καριέρα του ως παίκτης-προπονητής στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε.

Για την ΑΕΚ η επιθυμία παραμονής του Βράνιες είναι δεδομένη, ωστόσο η ‘Αντερλεχτ θα «ψαχτεί» πολύ στην αγορά για να γίνει απόσβεση τουλάχιστον ενός μεγάλου μέρους των χρημάτων που είχε δαπανήσει για την απόκτησή του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy